KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Esenköy Ortaokulu

Esenköy Ortaokulu

Esenköy Mahallesi
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Ulaşım ilçeye ve ile sorunsuz yapılmaktadır.
Okulumuzun servisi mevcuttur.
Kahramanmaraş Göksun Esenköy Mah.
İl merkezine 110 km, ilçe merkezine 30 km dir.
Sportif Etkinlikler
futbol turnuvası güreş turnuvası voleybol turnuvası masa tenisi turnuvası satranç turnuvası
4006 bilim fuarı düzenlenmesi